ترک متادون

ساخت وبلاگ

متادون یک داروی اعتیاد آور است که مصرف بلند مدت آن و غیر اصولی آن برای افراد اعتیاد شدیدی ایجاد می کند. به همین خاطر افرادی که اقدام به مصرف متادون کرده اند، می بایست در سریع ترین زمان ممکن برای کاهش عوارض مصرف این دارو، اقدام به ترک متادون کنند. متادون یک داروی شیمیایی است که برای کاهش درد تجویز می شود. تجویز این دارو توسط پزشکان رایج است و با توجه به دز مصرفی که پزشک توصیه می کند، هیچ اعتیادی در بدن ایجاد نمی شود؛ اما به هر حال اگر دز مصرفی متادون افزایش پیدا کند، فرد به شدت به متادون معتاد خواهد شد و باید با یک روش اصولی اقدام به ترک متادون کند. روش های مختلفی برای ترک متادون وجود دارد که در ادامه قصد داریم شما را با آن ها آشنا کنیم.

 

متادون چیست؟
متادون جزء مواد مخدر اعتیادآور است که در سال 1937 و در دوره جنگ جهانی دوم توسط پزشکان آلمانی ساخته شد. از این ماده برای درمان افراد مبتلا به دردهای شدید استفاده می‌شد. متادون به صورت پودر کریستالی سفید رنگ یا قرص و شربت در بازار موجود است. امروزه از این ماده اعتیادآور به عنوان یک داروی نگهدارنده برای مهار اعتیاد به مواد مخدر استفاده می‌شود. متادون معمولا به ‌صورت پودر در نوشیدنی حل می‌شود و روزی یک ‌بار به صورت خوراکی مصرف می‌شود.

این ماده اعتیادآور بر روی گیرنده‌های اوپیوئیدی مانند هروئین عمل می‌کند تا شدت درد و خماری فرد مصرف کننده را ثابت کند. مدت زمان اثر متادون در ابتدای مصرف 4 تا 7 ساعت بوده و در مصرف طولانی مدت به یک تا دو روز می‌رسد.مصرف کنندگان هروئین در صورت عدم دسترسی به مواد مخدر از متادون استفاده می‌کنند و ممکن است وابستگی شدیدی به آن پیدا کنند. در این صورت برای جلوگیری از عوارض متادون باید به کلینیک‌های ترک اعتیاد مراجعه کنند. تا بستری شده و سم زدایی بدن انجام شود و تحت نظر روان پزشک و روانشناس درمان خود را آغاز کنند.

 

atravastore...
ما را در سایت atravastore دنبال می کنید

برچسب : ترک متادون ,انواع روش های ترک متادون , تجربه ترک متادون, نویسنده : zamani atrava بازدید : 82 تاريخ : دوشنبه 23 آبان 1401 ساعت: 14:29